dinsdag 2 juni 2009

Nieuwe kaartjes, taartjes versieren, een award en een verhuizing ...

Voor Celeste (de dochter van een vriendin), die onlangs 12 jaar is geworden, zijn we met z'n drietjes aan de slag gegaan en hebben allemaal een kaartje voor haar gemaakt. Natuurlijk mogen jullie de kaartjes ook zien ... van onze oudste dochter Megan (11 jaar) is de turquoise kaart met Bella en van onze jongste dochter Kayleigh (7 jaar) de kaart met de Magnolia. Mooi hè!?!Samen met mijn zusje en een vriendin van haar hebben we zaterdag 23 mei jl. een workshop "Taartjes versieren" gedaan. De taartjes zelf kwamen van de bakker met heerlijke room en aardbeien-vulling. Al met al zijn we 3 uur bezig geweest met het kleuren van de marsepein en het versieren van de minitaartjes met de marsepein ... maar het was LEUK en de taartjes waren HEERLIJK kan ik jullie vertellen. Zeker nog eens leuk om te gaan doen!!!Onlangs ontving ik ook nog een award van Krista. Ik was helemaal verrast en er erg blij mee, bedankt Krista!Deze lieverd ...
heeft een nieuw thuis gevonden bij mijn lieve neefjes Ian en Jonno! We missen haar natuurlijk wel maar weten dat ze het heel gezellig gaat hebben bij haar nieuwe eigenaars! En zo zien we haar toch nog af en toe! :-)

Liefs,
Maureen.

8 opmerkingen:

 1. leuke kaartjes heb je gemaakt. leuke taartjes trouwens ook! wat lief dat konijntje bij je neefje mag wonen... echt een knuffeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kaarten zijn stuk voor stuk erg mooi geworden... mmmmmm en wat zien die taartjes er toch lekker uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card.. Congrats on the award.. And the little bunny is so cute..
  Hugs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi ik ben even op je blog geweest.Je kaarten vind ik heel leuk en die van de kinderen ....gaaaf he.En wat een konijnen op je blog hihihi.
  gr,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 5. THANKS for your nice comments Nicky, Karin, Linda & Lean :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmh, ziet er inderdaad yummie uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaartjes Maureen, je dochters hebben hun talent niet van een vreemde hoor ;) De taartjes zijn ook erg leuk geworden, zonde om op te eten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alle 3 de kaarten waren stuk voor stuk mooi, Celeste was er erg blij mee .....!!

  gr.Janet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en bedankt voor je reactie!

~ ~ ~

Thanks for visiting my blog!
I love hearing from you and I appreciate each and every comment!

Greetz,
Maureen.