zondag 25 oktober 2009

Zondag 25 oktober 2009

Vandaag een heerlijk relaxte zondag gehad; de meiden kwamen ons vanmorgen verrassen met een heerlijke kop koffie en cake mét slagroom op bed als ontbijt! Geen van beide jarig, geen vaderdag en ook geen moederdag maar gewoon omdat ze er zin in hadden om ons te verwennen, is dat nou niet lief?!?

Daarna in m'n huispak nog een beetje aangerommeld, kaartje gemaakt voor een jarige vriendin, lekker gedoucht en tegen het middaguur konden de meiden niet meer wachten om onze nieuwste aanwinst ... de sapcentrifuge ... uit te proberen! Na het vorige weekend in Noord Scharwoude de lekkerste zelfgemaakte smoothies en vruchtensapjes te hebben geproefd wisten de meiden mij te overtuigen dat wij zelf ook absoluut een sapcentrifuge moesten aanschaffen. Her en der een beetje gekeken maar vond ze toch nog wel erg duur, kwam ik gisteren op Marktplaats DE sapcentrifuge tegen ...

is het geen prachtexemplaar?
Na een aantal mailtjes heen en weer zijn we op een mooi prijsje uitgekomen, bleek dat het ook niet al te ver weg was en konden we het 's middags al ophalen in Apeldoorn! Dus nog even snel sinaasappels, appels, peren, bananen en zelfs aardbeien gehaald. Het resultaat was heerlijk kan ik jullie vertellen en we zijn er dan ook héél blij mee!!! Bedankt Marian!

Het kaartje wat ik vanmorgen gemaakt heb is mijn eerste frosted card, besteld bij Shortcuts in Amerika samen met een aantal andere meiden van het Dolls forum. Ik heb er ook nog een aantal gift card holders bij besteld waar ik nog mee aan de slag wil maar moet eerst nog op zoek naar een paar voorbeelden hier van.



Liefs,
Maureen.

4 opmerkingen:

  1. Mooie kaart en smoothies zijn heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De smoothies zijn echt wel lekker Dora! Bedankt voor je reactie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kaartje Maureen en die sapcentrifuge ziet er super uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een heel mooi kaartje geworden Maureen, helemaal top.
    Veel plezier met je sapcentrifuge;)
    XXX Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en bedankt voor je reactie!

~ ~ ~

Thanks for visiting my blog!
I love hearing from you and I appreciate each and every comment!

Greetz,
Maureen.