zondag 15 november 2009

Al weer zondag ...


En dan is het alweer zondag en zijn we 3 weken verder, wat gaat de tijd toch snel!?!

De afgelopen tijd was heftig, van alles wat; zowel positief als negatief maar we hopen dat we het nu weer even gehad hebben en weer normaal verder kunnen! We genieten in ieder geval enorm van de sapcentrifuge, hij doet het goed en we maken er veel gebruik van. Goed voor de vitamientjes, HEERLIJK!

Gisteren ben ik met mijn vriendin Silvia naar de Kreadoe in Utrecht geweest en wat was het druk zeg, wow. We hadden goedkope treinkaartjes van het Kruidvat en zijn dus heerlijk met de trein geweest. Ik vond de beurs niet erg vernieuwend en er waren volgens mij ook minder kramen. Heb gelukkig nog wel wat leuke dingen gescoord en we hebben weer wat leuke ideetjes opgedaan dus we kunnen aan de slag ... aansluitend hebben we heerlijk gegeten in Utrecht en ik verheug me al weer op volgend jaar!!!

Ook nog een simpele verjaardagskaart gemaakt voor mijn oma vorige week.Allemaal een fijne week gewenst en voor iedereen die het nodig heeft BETERSCHAP!

Liefs,
Maureen.

6 opmerkingen:

 1. Ik ben het helemaal met Maureen eens: het was ontzettend druk en we hebben veel gezien maar vorig jaar waren er meer stands. De stand van Pipoos vond ik eruit springen. Ze hadden veel mooie en leuke voorbeelden. Prachtig! Het eten daarna was heerlijk en voldaan gingen we weer naar huis. Zeker volgend jaar weer. Dit is een traditie die erbij hoort.
  Liefs, Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een hele leuke dag, ik hoop dat ik volgend jaar kan. Mooie kaart heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hai, ik was ook gisteren in Utrecht! Met de kaartjes van de Kruidvat met een vriendinnetje samen hahahaha. en daarna lekker gegeten in Utrecht ook! jammer dat ik je echt nooit zou herkennen wie weet hebben we elkaar gezien. fijn dat je tumultueuze tijd voorbij lijkt! fijne zondagavond! oh kaartje is heel leuk (vergeet het bijna!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a fantastic card.. Love the paper..Very lovely!!
  Hugs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en bedankt voor je reactie!

~ ~ ~

Thanks for visiting my blog!
I love hearing from you and I appreciate each and every comment!

Greetz,
Maureen.