maandag 29 februari 2016

Feestje!!!Eindelijk is het zover!

Vanaf 5 januari zijn de super leuke producten uit de nieuwe voorjaars catalogus te bestellen!


Aanstaande zondag ga ik een verzamelbestelling plaatsen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling rechtstreeks bij jou thuis te laten bezorgen (kosten zijn dan € 5,95). Je kan de catalogus online bekijken door te klikken op de folders rechts op de site.


Heb je liever een papieren versie, wie wil dit nu niet, dan kan je deze bij mij bestellen tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 2,92). 

Doe je een bestelling van € 60,00 of meer dan krijg je deze kosten terug.

Maar dit is natuurlijk nog niet alles:


Header_SAB_demo_Nov1615_UK
De eerste drie maanden van dit jaar staan in het teken van de Sale-A-Bration, deze periode is van 5 januari t/m 31 maart.
Tijdens de Sale-A-Bration (SAB) mag je bij elke € 60,00 die je besteed (uit alle lopende catalogi) een artikel gratis uitkiezen uit de speciale SAB folder. Maar heb je bijvoorbeeld een bestelling van € 120,00 dan mag je dus twee producten uitkiezen, enz, enz. De SAB duurt tot en met 31 maart. Vergeet niet om je gratis items aan mij door te geven bij je een bestelling!
header_shophost_SAB2016_demo_ENG
Bij een bestelling van € 275,00 of meer mag je nog eens extra voor 10% van het totaalbedrag gratis producten uitzoeken. Maar omdat het SAB is mag je ook nog eens € 27,00 extra gratis producten uitzoeken! Dit geldt voor alle bestellingen boven dit bedrag, maar ook voor jou, als je een party geeft bij jou thuis.


header_join_SAB2016_demo_ENG
Mocht je denken, mijn verlanglijst is best groot, maar geen € 275,00 en ik wil geen party geven, dan kun je overwegen om je in te schrijven bij Stampin'Up! als demonstratrice. Je mag nu namelijk voor € 220,00 producten uitzoeken voor je starterskit en je betaalt maar € 129,00. Ja, je leest het goed, je mag dus voor € 91,00 extra producten uitzoeken, is dit geen SUperleuke actie?!? Deze actie duurt tot en met eind maart. 
Geen extra verplichtingen, geen addertjes onder het gras, gewoon inschrijven om voor jezelf producten te bestellen met korting of om zelf party's te gaan geven. Wil je hier meer over weten dan mag je mailen op maureen-68@zonnet.nl. Of als je er niet meer over na hoeft te denken kan je je direct aanmelden via de button links "come join me and my Pinkies team".
Echt geen Stampin'Up! feestje maar een Stampin'Up! FEEST!
Ik ben in ieder geval Super enthousiast :-)
Greetz, 
Maureen.

3 opmerkingen:

 1. Het is weer een fantastische deal allemaal, ik vraag e af, als je nu instapt krijg je dan ook de gratis S.A.B. artikelen erbij?
  Succes met de verkoop weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjolijn,

   Als je nu instapt krijg je bij je starterskit geen SAB artikelen maar natuurlijk wel bij je volgende bestellingen to 31 maart!

   Verwijderen
  2. Ok, ja dat wilde ik graag weten, dankjewel.

   Verwijderen

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en bedankt voor je reactie!

~ ~ ~

Thanks for visiting my blog!
I love hearing from you and I appreciate each and every comment!

Greetz,
Maureen.